Счетоводство на фирма

ВиаАктив предоставя пълна гама професионални услуги за счетоводство на фирма в София. Консултантите ни по бизнес счетоводство ще предоставят на вашата компания специализирани финансови услуги. Нашият опитен и квалифициран екип ще внедри всички системи и процедури, необходими на вашия бизнес, за да имате стабилно финансово бъдеще. Ние обслужваме голямо разнообразие от компании, от стартиращи фирми, фирми търсещи креативни решения за спестяване на капитал, до среден размер бизнеси, с развиващи се нови процеси, дължащи се на вътрешна или международна експанзия.

ВиаАктив притежава експертни познания, които могат да помогнат на вашият малък и среден бизнес да расте. Повечето хора започват нов бизнес, защото имат добра идея или продукт, а не защото са експерти в правните, финансовите и фискалните аспекти на управлението на бизнеса.

Ние сме пристрастни по отношение на финансите, законодателството и разпоредбите, така че не се налага и вие да сте специалисти по това. Мислете за ВиаАктив като продължение на вашия бизнес, а не само като счетоводна услуга за бизнеса ви.

Ние предлагаме широка гама от услуги, които са индивидуално съобразени с нуждите на нашите клиенти.

Услуги за счетоводство на фирма в София

ВиаАктив предлага на своите клиенти в България и Европа абонаментни счетоводни услуги и онлайн счетоводни услуги, индивидуално съобразени с всеки бизнес. Счетоводната ни къща осигурява цялостни решения, както и подбрани бизнес счетоводни услуги, което ви позволява да изберете най-точно отговарящите на вашите нужди и изисквания.

Услугите ни включват:

Счетоводно обслужване

Рутинното счетоводство и воденето на записи е съществена, но може би малко досадна страна от управлението на бизнеса. Нашият екип от високо квалифицирани счетоводители може да поеме изцяло тази задача от вашите ръце, помагайки на вас и екипа ви да се съсредоточите върху това, което правите най-добре. А именно:

Приходи

Ние можем да Ви помогнем да контролирате оперативният риск, като се спазват местните разпоредби, свързани с фактурирането и вземанията.

Разходи

Помагаме ви да контролирате разходите си, като следим за спазване на местните разпоредби, относно плащанията.

  • Можем да съдействаме за организирането, подреждането и описването на фактури.
  • Можем да съдействаме при управление на паричните средства и банковите сметки.
  • Можем да извършим сетълмент на фактури в съответствие с вашия корпоративен контрол.

Отчетност – подготовка и управление

Ние работим в тясно сътрудничество с вашата компания, независимо на какъв етап е, за да подготвим и подадем вашите задължителни декларации. Също можем да ви съдействаме с цялостното управление на отчетността.

ТРЗ и Личен Състав услуги

Нашите услуги по калкулиране и изплащане на заплати, и дейностите по разплащанията на вашата компания ви осигуряват спокойствие. Гарантираме ви, че вие и вашият екип ще получавате заплащането си навреме, като са спазени законовите разпоредби в България.

ДДС Услуги

Нашите ДДС услуги ви освобождават от сложната и отнемаща време дейност за месечното изчисляване и отчитане на ДДС, като Ви помагаме да видите ефективните ДДС предимства и да извлечете полза.

Услуги за откриване на фирма

Поговорете с нас, ако се нуждаете от сформиране нова фирма.

Административно обслужване на компанията

Има законоустановени задължения, които трябва да изпълнявате, когато управлявате бизнес. Ние поемаме толкова от тях, колкото смятате за необходимо да ни предоставите, за да ви помогнем да управлявате бизнеса си гладко.

Услуги за Оценка на бизнеса

За клиенти, които търсят бизнес оценка ВиаАктив може да предложи реалистични и практични съвети.

Лично и бизнес данъчно планиране

Що се отнася до данъците, нашите познания и решения са задълбочени. Ако вашият бизнес се нуждае от помощ при прилагане на стратегии за данъчно планиране и намаляване на данъчните задължения, ние можем да помогнем с:

  • Данък общ доход
  • Корпоративен данък
  • Данък капитала
  • Наследствен данък
  • Личен данък
  • ДДС

Финансов преглед на бизнеса

ВиаАктив може да работи с вас и вашият бизнес, и да предоставя редовна информация за наблюдение и контрол, която да ви държи в течение на финансовите резултати.

Стратегическо бизнес планиране

Ще работим с вас за изготвяне на успешен и работещ бизнес план, който да ви донесе финансови резултати.

Счетоводен софтуер

Внедряване на нови счетоводни софтуерни пакети, включително онлайн счетоводство.

Вътрешно обучение

Можем да ви помогнем да повишите уменията на персонала си относно местните регулаторни въпроси и всякакви значителни промени в сферата на счетоводството.

Свържете се с ВиаАктив за да обсъдим фирменото счетоводство на вашият бизнес.

Ако сте се спрели на някоя от нашите услуги или имате въпроси, попълнете кратния ни формуляр и ние ще се свържем с вас възможно най-бързо.