Тъй като имаме опит в счетоводството свързано с биткойн новини и криптовалути, не можем да пропуснем новината, че биткойн достигна нов връх на цената от над 20000$.

Интересът към криптовалутите става все по-голям и бизнесите постепенно се пренасочват към тази иновативна нова ниша превземаща IT индустрията.

В интервю с милиардерът Ричард Брансън, след въпрос на водещата „Защо решихте Virgin Galactic да приема плащания в биткойн?“, той отговаря:

Защото не съм глупав ! Има много хора притежаващи големи количества биткойни и ако те искат да пътуват в Космоса с Virgin Galactic, аз с радост ще приема парите им.” 

Ричард Брансън

Светът определено се променя и ние следваме тази промяна като сме една от първите фирми с дългогодишен (от 2014-та) опит в осчетоводяването на биткойн и крипто бизнеси.

Експертите твърдят, че високата за момента цена е само началото на нова вълна, която ще достигне няколко стотин хиляди долара за един биткойн. Ако експоненциалният растеж на цената продължва, то след години ще очакваме цена от няколко милиона долара за брой, така сочат последните крипто новини.

 

Ще се появяват все-повече бизнеси в тази сфера, които имат нужда от компетентно осчетоводяване. Ако се интересувате от такъв вид счетоводство или имате каквито и да било въпрос не се колебайте да ни пишете от формата за контакти.